Microsoft Word

Hier ziet u het dialoogvenster Document maken. Aan de linkerzijde worden de beschikbare modellen getoond. In het midden staan de beschikbare adressen uit het dossier. 

Met een rood envelop-icoontje maakt u een lege brief aan de geadresseerde. Een blauw mailbox-icoontje opent een nieuw emailbericht in OutLook.

Het rechter deel van het venster toont de recent gebruikte dossiers. Dat maakt het mogelijk snel een eerder gebruikt dossier te activeren, zonder eerst naar AdvocatenABC te moeten terugkeren.

Een voorbeeld van een (lege) brief aan de Wederpartij.

Het gemaakte document wordt altijd onmiddellijk opgeslagen in een bij het dossier behorende documentmap. Deze map draagt als naam het unieke dossiernummer.

Hierdoor kan ieder document dat u met de Wordkoppeling AdvAbcAddOn maakt snel en trefzeker worden teruggevonden.

De koppeling werkt met -per advocaat in te stellen- Wordsjablonen, waarin o.a. de plaats van het adres, de briefdatum, het betreftblok, de briefaanhef en de aftiteling zijn vastgelegd. 

Kiest u bij het maken van een briefdocument voor het Digitale dossier, dan wordt de handtekening van de advocaat automatisch ingevoegd.

Voor de duidelijkheid is de beschikbare menubalk in Word hier in twee gedeelten afgebeeld. De namen van de menu-items zijn zo gekozen dat direct duidelijk is wat u kunt verwachten.

In dit deel van de menubalk gaat het om menu-items waarmee diverse overzichten kunnen worden opgeroepen. Ook hier spreken de namen voor zich…

De Word-koppeling AdvAbcAddOn kent ook een onderdeel “Beheer”. Hiermee is het mogelijk op tal van onderdelen aanpassingen aan modeldocumenten en sjablonen te realiseren.

Sommige opties hebben effect op gebruikersniveau -gelden voor de in AdvAbc ingelogde gebruiker-, andere zijn specifiek bedoeld per zaakbehandelend advocaat.

Het venster hiernaast geeft een indruk van de wijze waarop u de ‘declaratie-teksten’ per advocaat kunt aanpassen.